Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας μηχανήματα που κάνουν τη φροντίδα και τη θεραπεία πιο εύκολη, εργονομικά αποτελεσματική και άνετη για τον ασθενή. Η κεντρική μονάδα είναι κατασκευασμένη στην Ευρωπαική Ένωση και πιό συγκεκριμένα στην Ιταλία. Τον εξοπλισμό συμπληρώνουν διάφορες σύγχρονες συσκευές που έχουν ως στόχο τη σαφέστερη διαγνωστική εικόνα αλλά και την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διενέργεια της θεραπείας. Τέτοια είναι η ενδοστοματική κάμερα συνοδευόμενη από Η/Υ και οθόνη, ο εντοπιστής ακρορριζίου, οι συσκευές υπερήχων και των δύο ειδών, η ασύρματη συσκευή φωτοπολυμερισμού, και βεβαίως το ακτινογραφικό μηχάνημα υψηλού KW και συνεπώς εξαιρετικά χαμηλής ακτινοβολίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι στην πλειοψηφία τους παρασκευασμένα στις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Γερμανία από τους κορυφαίους κατασκευαστές και είναι πάντοτε της κορυφαίας δυνατής ποιότητας ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Τέλος ο χώρος είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να επιτρέπει άνεση κινήσεων και χειρισμών στον κυρίως χώρο θεραπείας, ενώ ταυτόχρονα ο χώρος αναμονής διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ηρεμία.

                                    Κωνσταντινοσ πασχοσ

                         Χειρουργοσ οδοντιατροσ

                    Master of science  βιολογιασ στοματοσ

                          Διδακτωρ πανεπιστημιου αθηνων

 

 

 Odo.gr